NAŠE KOMPETENCIJE

Temeljna djelatnost našeg društva je pružanje cjelokupnih računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga. Osim toga, oformili smo i malu službu carinskih deklaranata za ispunjavanje Intrastat carinskih obrazaca o razmjeni robe s EU. Zahvaljujući formalnom visokom obrazovanju ostvarenom na Državnom sveučilištu, te pohađanju brojnih radionica i seminara i dugogodišnjem praktičnom iskustvu; imamo službenu licencu za mentoriranje i poučavanje kandidata koji žele naučiti ili se prekvalificirati za rad na računovodstvenim poslovima. Također smo zbog istih predispozicija, više puta provodili kadroviranja radnika za računovodstvene poslove za druge vanjske klijente.


Naši ciljani klijenti prvenstveno su privatna, mikro i mala trgovačka društva (d.o.o. i j.d.o.o.), a ostvarene su i brojne suradnje s udrugama, obrtima, zadrugama i ustanovama. Strukturu naših klijenata najbolje opisuje grafički prikaz iz kojeg se vidi realizacija našeg primarnog cilja poslovanja.

Naši klijenti se nalaze u najvećoj mjeri na području Svete Nedelje i Samobora. Značajan broj klijenata je i iz Zagreba, te s područja Zagrebačke županije, ali i drugdje širom Hrvatske. Strukturu klijenata najbolje opisuje grafikon, kao i našu preferenciju poslovanja u lokalnom okruženju gradova Svete Nedelje i Samobora.

Voditelj računovodstvenog servisa je Matija Benković, dipl.oec.univ.spec.oec. sa preko 20 godina iskustva u računovodstvenim poslovima. Računovodstveni se servis nalazi u Strmcu Samoborskom, a po renomeu, te poslovnim i financijskim pokazateljima, pripadamo samom vrhu računovodstvenog tržišta Svete Nedelje i Samobora u konkurenciji od oko 120 računovodstvena servisa. Naša nastojanja u pružanju besprijekorne i najkvalitetnije moguće računovodstvene usluge dalo je značajnog odjeka i izvan granica Hrvatske, pa su ostvarene i brojne suradnje s inozemnim poduzetnicima.

Image80% - trgovačka društva

14% - udruge

6% - obrti

60% - Sveta Nedelja / Samobor

24% - Zagreb

11% - Zagrebačka županija

5% - ostalo


0
GODINA ISKUSTVA
0
KLIJENTA
0
ZAVRŠNIH OBRAČUNA

SURADNJE