O NAMA


Trgocentar d.o.o. Donji Lipovac mala je obiteljska firma osnovana i počela s radom 01.siječnja 1993.godine. Od osnutka pa do današnjeg dana uspješno posluje, prvenstveno zahvaljujući odličnoj poslovnoj intuiciji, te strpljivom, neumornom i brižnom radu njezinih osnivača. Ponosno ističemo činjenice, da kroz cijelokupno razdoblje poslovanja, društvo nikada niti jednog dana nije bilo u blokadi, a svoje obveze prema radnicima, poslovnim partnerima i državi pravovremeno izvršavamo.


Društvo je osnovano pri Trgovačkom sudu u Slavonskom Brodu, sa sjedištem na adresi Donji Lipovac 17, 35410 Nova Kapela. Temeljni kapital u iznosu 20.000,00kn u potpunosti je uplaćen u novcu. Osnivači tj. ujedno i članovi društva su Željka Benković – direktorica društva s 53,50% udjela u temeljnom kapitalu i Vinko Benković – s 46,50% udjela. Od 01.siječnja 2009.godine društvo je član Udruge trgovaca Sisak, a od 06.svibnja 2015.godine i članovi Hrvatske udruge poslodavaca.


Trenutačne poslovne aktivnosti društva sastoje se od maloprodajne samoposluge u sjedištu društva u Donjem Lipovcu, te računovodstvenog servisa i glazbene učionice "Notica" u Strmcu Samoborskom. Osim navedenoga, društvo se bavi i davanjem u zakup svojih poslovnih prostora u Vrbovi i Novoj Gradiški. Djelatnosti društva opširnije su i pregledno predstavljene u nastavku web stranice.MALOPRODAJA

Od osnutka 1993.godine, temeljna djelatnost društva je maloprodaja mješovite robe široke potrošnje. Prodavaonica se nalazi u Donjem Lipovcu u vlastitom poslovnom prostoru. Kod nas se može kupiti slijedeći asortiman trgovačke robe: prehrambeni artikli, alkoholna i bezalkoholna pića, duhanski proizvodi i cigarete, sredstva za čišćenje i održavanje osobne higijene, tekstilna roba, igračke, uredski i školski pribor, posuđe i kuhinjska galanterija, krmne smjese, čavli i željeznarija, plin za domaćinstvo, hobistički pribor, poklon paketi i još puno toga…

Opširnije:MALOPRODAJA

RAČUNOVODSTVENI SERVIS


Od 2003.godine djelatnost društva je proširena na aktivnosti računovodstvenih usluga, financijske analize i poslovnog savjetovanja. Usluge su u početku izvršavane samo na području Slavonije u sjedištu društva u Donjem Lipovcu. Spletom gospodarskih okolnosti, 2008.godine poslovnicu selimo u Strmec Samoborski i u tom novom početku, računovodstvenim uslugama pokrivamo usko tržište grada Zagreba – zapadni dio, te okolice gradova Samobor i Sveta Nedjelja.
Zahvaljujući prvenstveno kvaliteti računovodstvenih usluga i dobrom glasu o našem radu, marketing "od usta do usta" doveo nas je u vrlo povoljnu poslovnu situaciju. Naime, u samo par godina proširili smo svoje aktivnosti na područje gotovo cijele Zagrebačke županije, pa i šire. Slijedom toga nametnuo nam se slogan računovodstvenog servisa "Kvaliteta iznad svega". Djelatno smo usmjereni i specijalizirani za računovodstvene usluge, poslovnu analizu i porezno savjetovanje za mala trgovačka društva i neprofitne organizacije. Voditelj računovodstvenog servisa je Matija Benković, dipl.oec.univ.spec.oec.

PRODAJA I/ILI NAJAM POSLOVNOG PROSTORA


Prostor se nalazi na adresi: Urije 15, 35400 NOVA GRADIŠKA
 
Pozicija:
  • stambena četvrt Urije
  • nedaleko od centra grada, željezničkog i autobusnog kolodvora
  • u neposrednoj blizini osnovne škole, doma zdravlja i doma kulture